LadyOfLove, 48v

Ei hipstereille ;)

Nyt kun olen suunnilleen päässyt selville siitä, mikä on ilmeisesti hipsteri, niin voin yhä vahvemmin sanoa: en halua kumppanikseni sellaista. Pahoitteluni tästä!

Olen iloinen ja nauravainen, tekeväinen ja energinen, puhun ja pussaan mutta osaan nauttia hiljaisuudestakin. Etsin elämääni sitä omaa komistustani, miestä, joka on voimakas ja turvallinen, jonka kanssa on hyvä olla. Toivottavasti sinäkin innostut ja kiinnostut lähes kaikesta maan ja taivaan välillä, jalat kuitenkin maassa ja hymy herkässä. Pilke silmissä, lämpimät kädet ja rakastava sydän, ne löytyvät minun mieheltäni...xox

Ulkoilu, liikkuminen ja luonnosta nauttiminen ovat ihania juttuja ja tärkeä osa hyvää elämää...Sohvaperunaa minusta ei saa, toivottavasti ei sinustakaan. Vietetään yhdessä ihanaa aikaa!

-Koska olen syntymäutelias, niin jos profiilissasi ei ole kasvokuvaasi, saa sellaisen mieluusti meilata... :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on yksi lapsi, joka asuu vuoroviikoin luonani ja vuoroviikoin isällään, arki toimii hyvin ja tarpeen mukaan joustaen.

Mansikoista, hattaroista, rakkaudesta, naurusta, hymystä ja lämmöstä, älystä ja huumorista, meren aalloista ja metsän hämystä, niityn vehreydestä ja kesätuulesta, niistä on minut tehty. Mistäs sinut? x

Sukupuoli
Nainen
Ikä
48 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: