Uimakello, 48v

Majakasta koilliseen

Vietän paljon aikaa itsekseni, mutta pidän kovasti hyvistä keskusteluista ja ajatuksenvaihdosta. Ennen syksyn tuloa rannikolle on hyvä löytää joku, jonka kanssa kirjoitella tai puhua. Kenties jopa tutustua syvällisemmin.

Olen neljääkymmentä lähestyvä saariston kasvatti, hyvin kiinnostunut tieteistä ja taiteista. Oma puutarha, meri, luonto, valokuvaus ja kirjoittaminen rauhoittaa, kun taas ajankohtaisuudet ja yhteiskunnan seuraaminen villitsee. Veneily on ehkäpä parasta mitä ihminen voi vapaa-ajallaan tehdä. Siis silloin kuin todella vaihdetaan vapaalle.

En ole helppo, mallikelpoinen tai tavanomainen ihminen millään mittapuulla, mutta olen sentään siitä tietoinen. Lempeyttä en säästele, kun löydän hyvän yhteyden toiseen.

Arvostan eritoten miestä, joka on älykäs ja omaa hyvän mielikuvituksen. Myös sellaista, joka ei pelkää tarttua teknisiin ja käytännön ongelmiin saatika tilanteisiin, joissa pitää olla vankkumaton ja tarkkanäköinen. Naista huomioiva, peloton ja lämmin mies on luonnollisesti joka naisen unelma, joten ei siitä sen enempää. Ai niin, muistinko huumorin? Huumori on hyvä olla mukana matkassa. Eihän täällä muuten jaksa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Joka tapauksessa olisi kiva tutustua itsensä oloiseen, elämässä kokeneeseen ihmiseen, jolla on paljon kerrottavaa. Elämän kolhuilta tuskin kukaan lienee välttynyt. Ei täälläkään - näillä mennään. Elämä on kuitenkin niin mielenkiintoista, että joitain juttuja olisi hauska myös joskus jakaa.

Kirjoita.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
48 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Salo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: