Velvetia, 42v

Ihmispaska etsii pyyhkijää. Oisitko mun Serla?

Osaan siivota, ommella, asentaa pyykkikoneen/tiskarin, maalata, kasata huonekaluja, vaihtaa lampun/sulakkeen, leipoa ja kokata jne. ts. käyttää käsiäni & aivojani, ja oletan että vanhempasi ovat edes jotakin opettaneet sinulle, sillä minusta ei ole piiaksi/äidiksi/orjaksesi.

Olen kuluttanut takalistoani niin lukiossa, amiksessa, AMKssa kuin artesaaniopistossakin. Kenties minusta tulee isona vielä isompi tai jotakin ihan muuta. Mulla ei ole sen suurempia tähtäimiä tulevaisuuden suhteen, kunhan nyt löytäisi tasapainoisen ja luotettavan miehen, joka olisi valmis asettumaan aloilleen eikä ravaisi karkuun kuullessaan sanat 'kulta', 'sitoutuminen' ja 'perhe'.

Kaipaan läheisyyttä, halailua ja rapsutusta, kuten mikä tahansa kissa, mutta rajansa kaikella. En halua kuuta taivaalta enkä oleta sinun antavan kukkia joka helvatun päivä, viikko tai edes kuukausi. Toki olen otettu huomiosta, mutten vaadi sellaisia kliseitä, kuten 'romanttinen kynttiläillallinen'.

Olen aina ollut iltavirkku ja aamuntorkku, joten pidän enemmän yön rauhallisuudesta kuin aamun kiireestä. Syksyn pimeys, tähtitaivas ja kynttilöiden lämmin loimu sekä kauhuleffat <3 Joidenkin mielestä olen liiankin kiltti, herkkä ja pitkäpinnainen, mutta osaan kyllä pimahtaa ja nalkuttaa tarvittaessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En tykkää katsella telkusta minkään sortin urheilua enkä harrasta moista muutenkaan. Joten jos etsit siroa ja urheilullista missiä itsellesi, siirry eteenpäin. Liikuntaa harrastan ulkoilun ja itämaisen tanssin muodossa.

Sinulla saisi mielellään olla hiukset päässä, sillä minulla on jonkinsortin traumoja kaljuista miehistä. Muista karvoista en niin välitä. Toivoisin sinun pitävän enemmän koti-illoista kuin kapakoissa notkumisista, sillä en kestä katsella aamuyöstä vieressäni roihkaavaa kännistä äijää. Toivottavasti et pelkää kosketusta, sillä kaipaan tietynlaista miehistä rajuutta siinä missä hellempääkin kosketusta vaikkapa ihoon piirrettyjen arvoitusten merkeissä.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Kokkola
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: