• Moonglow-86
  • 31 vuotta
  • Espoo
  • Nainen etsii miestä

Onko sitä oikeaa olemassakaan?

En ole väkipakolla etsimässä seuraa mutta olisihan se mukavaa jos olisi toinen aikuinen arkea jakamassa.

Itse olen rehellinen, empaattinen ja perhekeskeinen ihminen.

Olen kolmen lapsen yh-äiti ja lemmikkejä on ollut, on tällä hetkellä(2 koiraa & 2 kissaa) ja tulee olemaan. Jos sinulla siis on ongelmia lasten tai eläinten kanssa, voit vaihtaa seuraavaan profiiliin. Minua ei myöskään häiritse jos sinulla mahdollisesti on jo lapsia aiemmasta elämästäsi eikä minulla ole mitään hinkua alkaa lisääntymään lisää ihan lähivuosina.

Alkoa käytän kohtuudella ja samaa odotan myös mahdolliselta kumppanilta. Tässä elämäntilanteessa en kaipaa enää liikakäyttäjää nurkkiin pyörimään.

Rakastan rauhallisia koti-iltoja myös yksikseni mutta aikuinen seura olisi enemmänkin kuin tervetullutta. Osaan pitää hauskaa myös kaupungilla kaveriporukassa mutten koskaan ole osannut lähteä liikkeelle yksin eli en ole mikään baarikärpänen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin miestä joka on sanavalmis ja huumorintajuinen. Miestä joka osaa olla mies ilman että tarvitsee pettää ja olla väkivaltainen.

Jos kiinnostuit niin ota ihmeessä yhteyttä. Itse en luultavasti ota yhteyttä ellen satu tismalleen osumaan ihannekumppanikriteereihisi.
Jos profiilissasi ei ole kuvaa niin odotan että lähetät sellaisen minulle yhteydenottosi yhteydessä. Ei ole kivaa jutella pelkälle tekstille. :)

Ikä
31 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 3 lasta