Herrasmies.XXX, 48v

Kunnollista ja villiä

Moi, kiva kun vilkuilet, mutta suosittelen syvemmällekin tutkimista, parhaat puoleni löytyvät niille, joiden kanssa löytyy oikeenlaista kemiaa ja jotka avautuvat itsekin. En ehkä ole niitä joilla on aina heti jotain fiksua sanottavaa mielessä, mutta tykkään jutella ja pohdiskella asioita. Riippuu seurastakin millä tasolla :)

Huumorintajuni on usein tummasävyistä, kaksimielistä tai kiusoittelevaa, mutta ei toisten pilkkaamista, pissakakkatasoista eikä ilkeää. Pidän hieman sopimattomista jutuista, mutta arvostan toisia ihmisinä, huomioin ja kuuntelen. Yritän huomata mokani ja pyytää tarvittaessa anteeksi.

Olen rento ja suht rauhallinen mies joka viihtyy todennäköisemmin kahdestaan niin kotona, mökillä, piknikillä, taidenäyttelyssä, öisellä kävelyllä, kuin jatkuvassa action putkessa. Tykkään kyllä myös ihmisistä, katsella ohikulkevia ihmisiä keskustassa, tanssia yökerhossa, kivoista kotibileistä ja illanistujaisista hyvällä porukalla.

Pidän erittäin paljon läheisyydestä ja olen seksuaalisesti avoin ja kokeilumielinen, vaikka (tai ehkä juuri siksi, että) tulen perheestä jossa läheisyyttä ja tunteita ei näytetty, ja koen, että se on alue jossa haluan olla avoimempi ja estottomampi kuin perinteinen stereotyyppinen suomalaisperhe. Suhteen intiimipuoli, niin fyysisesti kuin henkisesti, on mulle erittäin tärkeää ja mun seurassa ei tarvitse hävetä, vähän ujo saa toki olla, en mä sitä sano, vaan sitä, etten tuomitse erikoisempiakaan juttuja.

Pidän siitä jos antaudut hieman luonnostaan, olen ehdottomasti tasa-arvoinen, mutta pidän tietynasteisista sukupuolirooleista. En itse ole kova enkä macho mies joka nauttii jyräämisestä, mutta tykkään olla mies, pidän myös vähän rajummista otteista ja siitä, että sä olet mun tyttö, mun prinsessa, mun jumalatar. Palvottava, käytettävä, ja nautit siitä, että annat mulle tilaa olla mies, ainakin silloin kuin naidaan. Ja tämä ei sitten tarkoita, että sun pitäisi hyväksyä mitään epäkohtia, vaan nimenomaan haluan, että kerrot mulle jos jokin tuntuu väärältä tai huonolta. Mun kanssa ei koskaan tarvitse tehdä mitään mitä ei oikeasti halua ja haluan, että sulla on hyvä olla mun kanssa. Rajummankin seksin jälkeen on kiva jos kiehnäät tyytyväisen loistavana kylkeen silittelemään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Naisihanteeni on kai aika perinteinen, mutta aloitetaan sillä, että varsinkin pidempään suhteeseen kokonaisuus on se mikä merkitsee. Liikun itse aika paljon, ja toivon naiseltakin urheillullista hoikahkoa tai normaalipainoista ulkonäköä. Pitkät hiukset ovat aina plussaa, mutta kunhan niistä saa otteen, niin se on riittävä ;) Hyvä ja innokas suutelija joka viihtyy sylissä ja jonka iloiset lämpimät silmät kohtaavat omani jutellessa ois kiva. Mieluummin vähän lyhyempi kuin pitkä. Lämmin, ihmisiä arvostava, avoin ja leikkisä mieli, rento naisellisuus, kohtuullinen ja osaava meikinkäyttö, rento positiivinen elämänasenne, savuttomuus ja kohtuullinen alkoholinkäyttö. Nuorekkuus ois myös plussaa ja reilustikin nuoremmat (mutta jo aikuistuneet eli pahimmista ailahteluista yli päässeet) saa ottaa rohkeasti yhteyttä.

Itse tosiaan liikun viitisen tuntia viikossa plus työmatkapyöräily, olen 180 senttinen, painoa taisi olla 79 kiloa, joskaan sitä ei ole ollut tarvetta aktiivisesti seurata. Tumma lyhyt tukka ja iloiset siniharmaat silmät. Olen akateemisesti koulutettu, mutta elämänläheisyyteen pyrkivä, en pidä norsunluutorneista vaan mua kiinnostaa elämä, ihmiset ja ympäristö (niin sosiaalinen kuin luontokin). Mulla on jonkinlainen jatkuvan rauhallisen oppimisen ja itseään kehittämisen ajatusmaailma, enemmän itämaisen tyylinen henkinen luonne kuin kristillistä syntikäsitystä arvostava. Haluan löytää toisen ihmisen jonka kanssa voi jutella ihan mistä vaan maan ja taivaan välillä, joka on rehellinen, pitää lupauksensa (tai esim. kertoo ajoissa jos on hyvä syy miksi sovittu aikataulu ei toimikaan), näyttää tunteensa, kertoo mielipiteensä ja on avoin kuulemaan myös eriäviä ajatuksia. Sellainen kiva sekoitus kunnollista ja villiä.

Tästähän tuli kauhean pitkä... Toivottavasti vastauksesikaan ei ole paririvinen.

P.S. Ai täällä ei voi olla enää luokittelematonkaan. No ollaan sitten tositarkoituksella, vaikka en nyt liian vakavamielisesti olekaan, niin en nyt pelkkää seikkailuakaan. Seikkailullista tutustumista joka optimitilanteessa johtaa johonkin isompaankin. Ihan irtosuhdehakuisuus ei kuitenkaan oo mun juttu, vaikka hetkeen heittäytyminen onkin jos toinen oikealta tuntuu.

Sukupuoli
Mies
Ikä
48 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: