• suokeiju83
  • 34 vuotta
  • Askola
  • Nainen etsii miestä

Parasta ystävää etsimässä...

Elämästä sen verran olen oppinut, että miehen tulee olla ensisijaisesti paras ystävä. Ihminen, joka jakaa elämän ilot ja surut. Toki läheisyys on tärkeää, mutta mielestäni kuitenkin puhuminen, kiinnostuminen ja asioiden jakaminen on se tärkein.

Itse olen iloinen, reipas ja elämänmyönteinen. Askolan maaseudulla asustelen ja pikkuhiljaa hivuttautunen lähemmäs Vantaata.

Vapaa-aika menee usein koirien kanssa harrastuksissa tai lenkillä. Iltaisin katselen leffoja, oleskelen ja joskus myös käyn uimassa tai kavereiden kanssa saunassa. Käyn mielelläni tapahtumissa, festareilla, keikoilla, baareissakin silloin tällöin ja kissanristiäisissä. Minusta saa seuraa myös Suomen MM-lätkämatseihin, mutta muuten en penkkiurheilua harrasta. Sauna ja järven ranta on pakollinen joka kesä. Ja saunan tulee olla puulämmitteinen!! Myös pitkät metsäretket nuotioineen kuuluu mielipuuhiin. Olen myös yllytyshullu, joten ehdota jotain uutta ja ihmeellistä.

Etsin tupakoimatonta, alkoholisoitumatonta, eläinrakasta miestä. Lapsiakin voi olla, tulen sellaisten kanssa loistavasti juttuun (johtuneekohan samasta henkisestä iästä)! Tarkempaa listaa en laita, koska pidän hyvin erilaisista ihmisistä. Toisten kanssa kemiat vain kohtaa, toisten ei. Laittakaa rohkeasti viestiä.

Ikä
34 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Askola
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu