ChloeJulien, 44v

Ihana pari etsii ihanaa miestä!

Olemme pitkään yhdessä ollut pari Helsingistä. Olemme molemmat 35-vuotiaita. Meillä on ollut vuosikausia yhteinen fantasia siitä, että ottaisimme sänkyymme mukaan toisenkin miehen, mutta toistaiseksi emme ole vielä tehneet niin. Nyt olemme yhdessä päättäneet, että se tapahtuu oikeasti. Ja kohta.

Jos olet noin 30-45 -vuotias, sivistynyt, hyväkäytöksinen, ulkoisesti miellyttävä sekä ainakin jossakin määrin biseksuaaliksi itsesi tunteva mies, jolla on lisäksi oikeasti halua, kykyä ja mahdollisuuksia tavata, olisitko niin ystävällinen että kertoisit meille itsestäsi. Jos tunnut oikealta, voisimme tavata vaikka ensin viinilasillisella jossakin ulkona ja katsoa, haluavatko kaikki osapuolet edetä pidemmälle?

Haluamme, että seksi pysyy suurin piirtein normaalin rajoissa. Ei siis liian rankkoja juttuja. Olemme molemmat kaunosieluisia esteetikkoja, joten nautimme kyllä myös monenlaisista visuaalisista kiihokkeista. Toiveenamme olisi, että sängyssä (tai matolla, sohvalla tai keittiön pöytää vasten) kaikki saavat kaikkea. Pidämme molemmat siitä, että voimme myös vain katsella. Sinun pitäisi siis olla melko sinut vartalosi kanssa ja valmis myös vähän pussailemaan pojan kanssa. Ok?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Chloé Julienista: Julienin vartalo on urheilullinen ja haluja herättävä. Hän on 173 cm pitkä. Taiteellinen ja hieman poikamainen Julien kertoo mielellään, mitä haluaa sängyssä. Häntä kiihottaa estoton, rohkea kosketus. Pieni kipukin on hänestä välillä ihanaa. Palvelupyynnöt Julien toteuttaa nauttien. Kauneutta rakastava Julien katselee mielellään, koskettaa herkästi ja nauttii kun häntä katsellaan. Julien on erittäin jaksava ja osaa ajoittaa seksissä voimansa taitavasti. Ihmisenä hän on esteetikko. Älykäs, sensitiivinen ja erittäin intohimoinen mies. Herkkyyden ja voiman yhdistyminen Julienissa on erittäin kiehtovaa ja kiihottavaa.

Julien Chloésta: Chloé on salaperäinen, vähän ujo mutta kiihottuneena erittäin estoton. Chloé on erittäin kaunis, viehättävä ja persoonallisen näköinen. Hänen vartalonsa on pehmeä, iho vaalea ja sileä. Rinnat ovat pienet. Hän meikkaa tyylikkäästi ja näyttää hyvin kauniilta ja eroottiselta naisellisissa alusvaatteissaan. Chloé nauttii todella paljon seksistä. Hän kuuntelee mielellään pieniä tuhmuuksia rakastellessaan. Häntä ei saa satuttaa, mutta hän pitää esimerkiksi paljon siitä, jos hänen vartaloaan kiusoittelee hieman bondage-henkisesti vaikka ohuen nahkaremmin avulla. Chloe ei pidä liian pitkälle menevistä roolileikeistä. Hän on hieman kulmikas, mutta hyvin rakastettava ihminen. Ilman korkoja hän on noin 165 cm pitkä ja vartaloltaan sopusuhtainen.

Sukupuoli
Pari
Ikä
44 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: