Hipa82, 42v

Oman elämänsä supersankari etsii toista

Rakastan seksiä, mutten ole täällä pelkästään sitä varten, joten ethän tuhlaa meidän kummankaan aikaa. Etsin täältä kumppania kulkemaan elämänpolkuaan omani vieressä.

Meillä on enemmän yhteistä, jos:

- olemme suurinpiirtein saman ikäisiä

- olet poliittisesti enemmän vasemmalla kuin oikealla

- olet enemmän yleisen hengellisyyden kuin tietyn uskontosuunnan kannalla

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- olet kiinnostuneempi kulttuurista kuin urheilusta

- sinulla on semi-terveelliset elämäntavat

- rauhallinen koti-ilta ja armoton biletys ovat sinulle ihan yhtä houkuttelevia vaihtoehtoja

- et pidä ajatusta lapsista mahdottomana.

Opintojeni myötä olen kylmä kapitalisti, mutta sydämeltäni lämmin humanisti. Elintason takia työskentelen päätoimisesti rahoitusalalla, mutta vapaa-ajalla toteutan boheemia taitailijuuttani kirjoittamalla blogeja ja näyttelemällä omakustanne-elokuvissa. Minimoin istumatyön aiheuttamat terveyshaitat joogalla, tanssilla ja laulamalla.

Olen aito maalaistyttö, jonka elämä on hetkellisesti tuonut betoniviidakkoon. Unelmani on asua vielä jonain päivänä vanhassa maalaiskartanossa metsän keskellä. Maalaiskartanon ei tarvitse välttämättä sijaita Suomessa - olen valmis tyytymään myös esimerkiksi irlantilaiseen tai skotlantilaiseen linnaan. Pyrin käymään vähintään kerran vuodessa ulkomailla. Lempimaitani ovat Ranska, jossa olen asunut kahdesti, Unkari, josta sukuni on kotoisin ja Irlanti, jossa olen asunut entisessä elämässäni kelttinä. Huumorintajuni on kaksimielinen, ja mielestäni vittuilu on välittämistä. Musiikillinen helvettini olisi Konemetsä ja taivaassa soitettaisiin jotain missä on tarttuva melodia ja koskettavat sanat. Luen ja katson mielelläni fantasiaa.

Jos pidät kissoista, pidät minusta: olen itsenäinen ja oman arvoni tunteva, mutta oikean sylin osuessa kohdalle varsin söpö ja pehmeä.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: