Magnetic84, 40v

The Polarity between Masculine and Feminine

Oletko fiksu, positiivinen ja naisellinen tyttö? Pidätkö itsestäsi ja ulkonäöstäsi huolta, mutta et silti vietä peilin edessä suurinta osaa päivästäsi? Oletko savuton ja harrastat säännöllisesti liikuntaa? Oletko aktiivinen ja onko sinulla sopivasti kunnianhimoa ja tavoitteita elämässäsi, mutta osaat silti ottaa rennosti ja nauttia vapaa-ajastasi? Jos vastasit kysymyksiin myönteisesti, jatka ihmeessä lukemista eteenpäin! Muussa tapauksessa siirry seuraavaan ilmoitukseen lukemaan samat vanhat kliseet kemioiden kohtaamisista, samoista aaltopituuksista ja silmäkulmassa olevista pilkkeistä... ;)

Itse olen luonteeltani määrätietoinen ja kunnianhimoinen, mutta osaan myös elää hetkessä ja nauttia elämän pienistä asioista. Tiedän tarkkaan, kuka olen sekä mihin olen menossa, ja teen kaikkeni päästäkseni tavoitteisiini! Olen miehekäs, mutta minusta löytyy myös poikamainen, pieniä kepposia tekevä puoli. Minulla on hyvä itsetunto ja olen itsevarma, mutta en itsekeskeinen. Vartaloltani olen sopusuhtaisen lihaksikas ja minulla on matala ääni. Osaan olla sekä hellä että raju ja tietyissä tilanteissa tykkäänkin ottaa ohjat täysin käsiini... ;) Eikä tässä vielä kaikki! Edellä mainittujen lisäksi ehdottomasti paras ominaisuuteni on vaatimattomuus ;)

Pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt elämäni mission ja nautin todella paljon siitä, että saan tehdä joka päivä töitä unelmieni eteen! Viime vuosina olen ottanut isoja riskejä ja tehnyt paljon uhrauksia vapaa-ajan ja ihmissuhteiden osalta, mutta nyt minulla on taas aikaa uudelle suhteelle. En kuitenkaan ehdi tapaamaan päivittäin, koska olen perustamassa kansainvälistä yritystä erittäin mielenkiintoisella ja haastavalla alalla ja nyt alkuvaiheessa minulla menee sen parissa välillä myöhään yöhön asti.

Olen liikkeellä tositarkoituksella, mutta kuitenkin rennolla asenteella, ilman pakonomaista tarvetta löytää suhdetta. Jos olet samoilla linjoilla ja tunnistit itsesti ilmoituksestani, ota rohkeasti yhteyttä!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
40 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: