• Stevi_Wonde
  • 41 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Just for you maybe

Hyvää kevättä ja aurinkoisia päiviä !

Mikäli olet omillasi oleva ja toimeentuleva 30-37 v. nainen ja liikkeellä tositarkoituksella, niin jatka seuraavaan kappaleeseen, muussa tapauksessa siirry takaisin profiililistaan...

Okei, kiva juttu, että jatkoit eteenpäin...:) Tässä hieman lisää musta: olen 40 v. , reipas, rehti, liikunnallinen sinkkumies pääkaupunkiseudulta. Harrastan liikuntaa & urheilua viikoittain, talvisin hiihtoa ja kävelyä, kesäisin pallopelejä, myös kilpatasolla. Pidän myös kulttuuririennoista (teatteri, ooppera ja taidenäyttelyt) ja matkailusta koti- ja ulkomailla sekä kesämökkeilystä.

Olen korkeakoulutettu, vakituisessa työssä ja säännölliset elämäntavat ovat hallussa. Pidän urheilun ohella kokkauksesta, hyvästä musiikista, kulttuurista ja lukemisesta. Ratkon myös ristikoita ajankulukseni. En tupakoi ja olen kohtuukäyttäjä alkoholin suhteen. Samaa odotan sulta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen luonteeltani kuunteleva, harkitsevainen ja reipas tapaus. Mulla on ollut muutama pidempi parisuhde "edellisessä elämässä". Tiedän, mitä odottaa ja edellyttää toimivalta parisuhteelta. Keskusteleva ja toisen huomioiva lähestymistapa asioihin on minulle tärkein sekä avoin kommunikaatio kumppanin kanssa. Tältä pohjalta haluan perustaa perheen lähitulevaisuudessa, haluathan sinäkin?

Mikäli kiinnostuit, niin kirjoita ja kerro lisää itsestäsi ;-)

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa