Opponentti, 38v

Keskusteluseuraa koiran lenkitykseen

Tervehdys!

Lenkitän useita kertoja päivässä koiraani kuten kuka tahansa koiranomistaja, mutta koirani ei halua juosta, vaan kävellä ja nuuskia rauhassa. Lenkin olisi hyvä kuitenkin ainakin kerran päivässä olla yli tunnin mittainen, jolloin välillä sitä ehtii tylsistyä ilman seuraa.

Etsinkin nyt ihmistä joka haluaa lähteä seuraksi lenkille. Tärkeintä on kyky olla ulkona tunti kävelemässä valittamatta vaikka olisi pakkasta ja lisäksi kyky keskustella. Ei oikeastaan ole väliä mistä keskustellaan, mutta mielellään sinulla saisi olla omia mielipiteitä ja kyky keskustella niistä perustellusti.

Aihepiireiksi kelpaa muun muassa vastaantulevat ihmiset, oman elämäsi tapahtumat, poliittinen tilanne Turussa/Suomessa/maailmalla/vieraalla planeetalla, talous, filosofia, uskonnot, muoti, ilmiöt, terveys ja kaikki mahdolliset ja mahdottomat utopistiset visiot ja pohdinnat.

Jos siis sinulta puuttuu joku joka jaksaisi kuunnella kun haluat puhua mieliaiheestasi (aihe vapaa) tai joku jolta kysellä mielipiteitä maailmanvalloitussuunnitelmaasi, niin ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan josko minä alkaisin kuunnella niitä silloin tällöin tunnin tai pari kerrallaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toki jos meillä jutut synkkaa, niin voidaan me kaveerata koiran lenkityksen ulkopuolellakin, eikä sellaisista koskaan tiedä minne sellaiset johtaa, mutta tässä kohtaa etsin siis keskusteluseuraa lenkeille.

Jos koet ettei sinulla ole mitään mistä haluat puhua, mutta osaat sujuvasti vastata ja kommentoida kun joku muu selittää ummet ja lammet kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta, niin silloinkin kannattaa vastata tähän ilmoitukseen, minulla riittää juttua.

Voin myös tarvittaessa kuljettaa sinua autolla kotoasi lenkitysalueelle ja takaisin, eli ei väliä missä päin Turkua asut. Itse asun Itäisessä keskustassa.

Jos luit tänne asti ja sinulla on kaksi toimivaa jalkaa ja toimiva suu, niin ota ihmeessä yhteyttä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naisia, miehiä ja pareja
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: