• _erika_
  • 25 vuotta
  • Nurmijärvi
  • Nainen etsii naisia ja miehiä

Päivitetty: Entistä ehompi - vailla omaa kultaa

Aiemmin oli fiilis että haluan ehdottomasti olla hetken yksin. Nyt alan kaivata jo jotain uutta esim. uusi tärkeäksi muodostuva ihminen voisi olla sitä jotain, mikä tekisi elämästä täyteläisempää.

Arkeni koostuu opiskelusta ja harrastuksista, joita on mm. koiran kanssa liikkuminen, vapaaehtoistyö ja geokätköily. Nautin paljon ulkoilusta ja siitä että saan aikaan jotain konkreettista.
Tykkään tehdä ruokaa ja leipoa ja tällä hetkellä teenkin kaiken vähähiilarisena. On kiva kokeilla erilaisia ruokia ja tehdä ruoat alusta asti itse.
Vapaaehtoistyö nuorten parissa on mulle todella tärkeää. Siinä saa huomata tekevänsä tärkeää työtä, viettää aikaa nuorten kanssa ja siitä saan itselleni voimaa jaksaa perusarkea.
Tykkään katsella tv-sarjoja ja elokuvia. Tämän ajan hyödynnän neulomalla asusteita ja ihan vaatteitakin. Musiikki on myös tärkeää, vaikka kotona viihdynkin useimmiten hiljaisuudessa. Keikoilla tykkään käydä. Musiikkina hyvinkin monenlainen menee, mutta rock ja metalli on lähinnä sydäntäni.

Minut saa helposti mukaan esim. keikalle, elokuviin tai vaikkapa lätkämatsiin (kuhan joukkue on oikea) tai ehkäpä lähtisit geokätköilemään kanssani. Mielestäni tekemisen kohdetta tärkeämpää on itse tekeminen ja lähes kaikkea kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti.

Ikä
25 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naisia ja miehiä
Kaupunki
Nurmijärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu