• iipuli
  • 34 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

"tässä teille otsikko jota ei vaan voi ohittaa"

Ootsä kenties ihminen joka saa muut ihmiset ympärillään nauramaan ja joka osaa nauraa myös itselleen? Jos vastasit molempiin kyllä, saatat olla jotain mitä mä etsin.

Jokainen osaa varmasti kehua itseään tarvittaessa ja kertoa itsestään vain ne hyvät ja positiiviset puolet, niin myös minä. Kukaan ei koskaan (tai ainakaan mä en oo törmänny) luettele omia huonoja puoliaan tällasissa deitti-ilmoituksissa. En tee sitä minäkään. Ne selvii sulle varmasti aikanaan, jos niin on käydäkseen.

Oon todennu myös sen, että aika turha on listata "unelmakumppanin" kriteerejä, koska miltei kaikki ajattelevat olevansa juuri sillä hetkellä sitä mitä sä etsit (ainakin valomerkin aikaan). Jos tässä nyt kukaan sen kummemmin mitään etsii..

Kerrottakoon nyt vaikka sen verran, että mä olen ihan kiva nuori nainen joka mielellään tutustuisi uusiin ihmisiin enemmän ja vähemmän tosissaan. En ole etsimässä "sitä yhtä ja oikeaa". Arvostan rehellisyyttä ja suorapuheisuutta ja ihmisiä, joilla on haaveita ja unelmia, mutta jalat kuitenkin tiukasti maan pinnalla. Jos olet spontaani ja sussa on ripaus yllytyshulluutta ja kokeilunhalua, even better!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tuolta sivun alalaidasta sä pystyt mulle vastaamaan. Kuva ois kiva ylläri!

Ps.

Ikä
34 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero