• Jp87
  • 31 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Eihän sitä koskaan tiedä

Olen valmis kokeilemaan kaikkea uutta. Minusta on myös erittäin kiinnostavaa tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin, tämän vuoksi matkustelen suhteellisen paljon. Olen käynyt harrastuksieni puiteissa esimerkiksi Japanissa ja eripuolilla Eurooppaa.

Luonteeltani minua voisi kulvailla rehelliseksi, avoimeksi ja sosiaaliseksi. Pidän pitkistä keskusteluista joiden aiheet vaihtelevat laajalti. Harrastuksiini kuuluu myös lukeminen, jonka uskoisin liittyvän osaltaan tähän mieltymykseeni keskusteluihin.

Kirjoittelen tähän myöhemmin lisää kunhan ehdin ja keksin, sillä koen, tämän tyylisten "myyntipuheiden" kirjoittamisen haastavaksi, sillä näissä ei kuitenkaan ikinä pysty täysin luomaan tai kirjoittamaan tarpeeksi todenperäistä kuvaa ihmisestä itsestään.

Mutta täytyy kait vielä mainita, että pidän erittäin paljon liikunasta ja siksi urheilen lähes joka päivä. Harrastan liikuntaa laidasta laitaan, kelin ja kunkin päivän tuntuman mukaan: Budo-lajit,pyöräily,lenkkeily,sali ja laskettelu.

Olisi erittäin mukavaa esimerkiksi jos löytäisin kaverin lenkille tai pyöräilemään, sillä lenkkini alkavat olla jo senverran pitkiä(n. 22km) että välillä on todella tylsää juosta tai pyöräillä yksin. Uusin aluevaltaukseni liikunnan saralla on kiipeily, sillä olen menossa kesällä kaverini kanssa Ruotsiin kiipeilemään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin sielunkumppania jakamaan elämän seikkailut iloineen ja suruineen. Toivoisin sinun olevan liikunnallinen ja positiivisesti elämään suhtautuva. Myös huumorintaju on tärkeä asia, sillä elämää ei pidä ottaa aina liian vakavasti. Toivoisin että olisit myös spontaani ja valmis kokemaan kaikkea uutta, sillä vihaan kaavoihinkangistunutta elämää.

No nyt on kuviakin lisätty, vaikkakin ei nyt ehkä ne parhaat. (Toinen otettu vastaurinkoon ja toinen no, se on taas interraililta se.) Mutta kaipa noista nyt selvää saa :) Fotopshoppaamaan en lähde, vaikka kuva voiikin "kertoa" enemmän kuin tuhat sanaa, sillä ihmisen luonne ja persoonallisuus ratkaisee.

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa