sina87, 36v

Tamperelainen muusikkonörtti

Olen 29 vuotias mies Tampereelta.

Olen rauhallinen, empaattinen, asioita paljon pohdiskeleva, ja omaan vahvan moraalikäsityksen, mutta olen myös silloin tällöin sopivasti sekaisin. Juon alkoholia sillointällöin mutta tiedän rajani. En polta, enkä käytä huumeita, toivottavasti et sinäkään. Arvostan älykkyyttä ja avointa katsetta elämään ja pidän suuresti pitkistä keskusteluista omituisista, tai vähemmän omituisista aiheista.

Harrastan musiikkia monissa eri muodoissa, mm. soitan pianoa, laulan, sekä sävellän (pelimusiikkia, konemusiikkia, kermaleivosblackmetallia). Bänditouhuja tein mutta lopetin ne koska se elämä ei ole minua varten. Musiikin ulkopuolella opettelen japanin kieltä ja teen videopeliä.

Ulkonäkö on minulle tärkeätä (joten kuva olisi kiva jos laitat viestiä) mutta jos se on ainut asia jota omaat, emme todennäköisesti tule toimeen. Uskon silti että ulkonäöstä huolehtiminen kertoo paljon ihmisestä. En lähde minkäänlaiseen vehtaamiseen ennen tutustumista, mutta myöhemmin potentiaaliseen parisuhteeseen en kuitenkaan sanoisi ei jos sellainen nyt sattuu naamalle lävähtämään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
36 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: