puNkpoika, 29v

Entinen Rantareiska hakee Katukaijaa

Nykyään raitis (täysraitis 5.11.2011 lähtien) ja pitempään savutonkin entinen vanahan koulun rantareiska, pitkänhuiskia ja komia puNkjäbä isolla fyysisellä ja henkisellä munalla, hakkee omilla aivoilla ajattelevaa skarppii, vihasta ja ihan hyvännäköstä B-luokan beibee. Hyvännäkösyydestä vielä, että kauneus on katsojan silmässä, joten joten tuo vaatimus ei paljoa merkitse sikäli.

Haluun vielä korostaa, että olen entinen VANHAN KOULUN rantareiska eli juoppo, en piri/subu/pilvi/deelityyppi. Mulla ei oo rikosrekisteriä ja inhoan väkivaltaa. Nykyään en ees polta röökiä (sähkötupakka ja purkka tilalla ollut kauan), rouhin vaan ryynit mitä ahistushäiriöön armopalana antavat, vaikka en oikeastaan enää edes yleensä tarvisi niitä.

Sellasta etin joka viihtyy paremmin kylän pahamaineisimmassa saluunassa kuin yliopistossa, vaikka diggaaki lätistä keittiöfilosofiasta ja kunnallispolitiikasta ynnä puistoautonomimarxismista.

Aivan sama käytkö töissä vai et. Densous, narkkeus tai ketjupoltto ei haittaa, kuhan ei ihannoi deeku- tai narkkielämäntapaa. Ennemmin mä otan kiljua kuin brunssia juovan muijan.

Vihhaan ulkokultasuutta ja tekopyhyyttä. Ja konservatiivista oikeistoa. Ja läskipersenihilismiä jota deeku/narkkiskenessä on liikaa. Ylenpalttista valehtelua myös - valehtelu on hyväksyttävää vain itsesuojeluna ja ei kaikkea tarvitse itsestään kertoa, on ihmisellä oikeus yksityisyyteen!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Seksihulluille tiedoksi, että oon sit sängyssä selevästi enemmän dom kuin sub, mut oon henkisempi ihminen ja en yleensä ottaen halua ton takia mitään nymfoa. Ennemmin mä otan frigidin. Emaskuloivana mä vaan koen naisen, joka haluaa seksiä ja jonka tarpeita mä en voi tyydyttää, kun itellä ei seiso ku aamusin jos silloinkaan. Vai miltä susta itestä muka tuntuis jos sun miehellä olis isommat tissit ku itelläs, hä? Olen siis lähinnä gyneromanttinen aseksuaali tai ainakin hyposeksuaali, mutta nautin läheisyydestä ja hellyydestä ihanan tytön kanssa.

Joka tapauksessa, olen nuorempana kokeillut monennäköistä ja voin mieliksesi silloin tällöin toteuttaa omituisiakin juttuja. Ei se mua häiritse. Olen kovin vapaamielinen.

Sukupuoli
Mies
Ikä
29 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Rovaniemi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Aseksuaali
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: