Sanjanah, 47v

Käsi kädessä.

Olen alunperin pääkaupunkiseudulta ja ajautunut elämän myötä Etelä-Pohjanmaalle, jonne olen parhaillaan asettumassa pysyvästi.

Luonteeltani olen rauhallinen, sosiaalinen, spontaani ja herkkä. Minusta löytyy kuitenkin ripaus temperamenttia ja tulisuuttakin tarvittaessa... isältäni saatuja geenejä siis.

Tykkäisin tehdä puolisoni kanssa kaikenlaisia erilaisia juttuja yhdessä esim. rukoilla yhdessä, käydä kissa- sekä koiranäyttelyissä, käydä kävelyllä yhdessä metsässä ja samalla koira voi juosta vapaana ja tutkia maastoa, käydä uimassa ja kokouksissa seurakunnissa, katsella yhdessä leffaa kotona tai leffateatterissa, osallistua vaikka seurakunnan ulkomaan aktioihin jne. Minulle ovat tärkeitä puolison kanssa yhdessä tekeminen ja ajan viettäminen yhdessä sekä elämän jakaminen kaikkinensa.

Minun ainut lapseni kaapattiin minulta pois shia muslimi -isänsä toimesta 9 vuotta sitten ja se on minulle kipeä asia. Tyttäreni täyttää 18v. ensi joulukuussa 2013.

Minulle olisi vaikea nähdä, kun toiset voivat nähdä omia lapsiaan vaikka muuten pidänkin lapsista ja olen lastenhoitaja ammatiltani.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen ollut sairaana jo pitkään ja esim. viime elokuussa minulle on tehty iso sisäelinleikkaus ja tällä hetkellä olen väliaikaisella eläkkeellä ja nyt olisi tarkoitus kuntoutua. Opintoni Isossa Kirjassa ovat minulle tärkeitä koska haluan kasvaa uskossa ja oppia lisää Jumalasta sekä Raamatusta. Joten en ole varsinainen opiskelija.

Isäni on pakistanilainen sunni muslimi ja äitini luterilainen suomalainen. Usko Jeesukseen on aina ollut tärkeä osa elämääni.

Minulla ei ole perhettä ollenkaan paitsi omat lemmikkini. Olen kasvanut lastenkodissa eikä minulla ole lapsuuden perhettä niin kuin ehkä normaalisti ihmisillä on. Olen siis yksin ja omien lemmikkieni kanssa saan laittaa "aivot narikkaan" ja kokea mukavia sekä kivoja asioita niiden kautta.

Sinä:

Haluaisin tutustua sinuun luotettava ja tasapainoinen rehellinen uskovainen suomalainen MIES joka et vierasta lemmikkejä, lapsia etkä monikulttuurisuutta Toivon kuitenkin ettei sinulla ole lapsia.

En halua jakaa sinua toisen perheen kanssa vaikka se olisikin menneisyyttäsi.

Toivon miehen olevan noin ikäiseni +5 tai -5 omaan ikääni verrattuna niin se käy.

Tiedät jo minne menet etkä ole ? -merkki mies. Sinulla on henkilökohtainen suhde Jeesukseen ja sinulta löytyy vakituinen työ/opiskelupaikka tai olet vahvasti mukana Jumalan Valtakunnan työssä.

Harrastan siis rotukissoja - ja koiria sekä tykkään myös käydä näyttelyissä niiden kanssa.. olisi kiva saada saman henkinen mies elämänkumppaniksi

Siunausta!

Ps. Huumorintajuinen mies on plussaa :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
47 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Seinäjoki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: