• Zuuso
  • 34 vuotta
  • Rauma
  • Mies etsii naista

Joka harkitsee seuraavaa askeltaan liian kauan...

.., seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla. -kiinalainen sananlasku.

Olen asunut Helsingissä kohta kymmenen vuotta. Alunperin olen lähtöisin Länsi-Suomesta, rannikolta. Siellä tuulee kuulemma aina.

Opiskelen musiikin maisteriksi, tosin opiskelujen ohessa musiikista on tullut vakituinen työ. Siinä mielessä loistava tilanne, että harrastuksesta on tullut ammatti.

Aina ei elämässä kaikki mene kuten on suunnitellut ja esimerkiksi parisuhderintamalla on tullut niin sanotusti siipeen. En ole kuitenkaan katkeroitunut, kuten olen huomannut niin monelle käyvän. Kaikesta oppii kun tarpeeksi elää.

En erityisesti etsi aktiivisesti sitä "oikeaa" - kun en oikein usko sellaiseen "metsästämiseen". Sosiaalisuudestani huolimatta pärjään myös yksin. Tosin en aio elämääni erakkona elää - asioita kun on paljon mukavampi jakaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

"Katsotaan mitä jokainen päivä tuo tullessaan ja tartutaan hetkeen" - on ehkä lähempänä ajatusmaailmaani. Samoin se, että jos toisesta ihmisestä välittää - pitää se uskaltaa rohkeasti näyttää. Tässä kiireisessä maailmassa on liian vähän ihmisillä aikaa pysähtyä nauttimaan pienistä hetkistä. Niissä pienissä hetkissä - ja asioissa - asuu onnellisuus.

Pidän huolettomista keskustelutuokiosta, mutta myös siitä että ihmisillä on mielipiteitä. Ennen kaikkea kunnioitan sitä että ollaan jotain mieltä eikä vain mennä massan mukana.

Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, joskin ammattinikin vaatii sen että korvat pitää pitää auki joka suuntaan. Olen hyvän ruoan sekä juoman ystävä ja viihdyn kyllä keittiössä.

Persoonallisuustesti kertoo minusta seuraavaa:
Olen toisia tukeva, järkevä, lojaali ja minulla on vahvat mielipiteet. Ihmistyyppini on organisoiva, vastuuta ottava johtaja, joka ohjaa toiset järjestykseen antamalla heille tehtäviä ja rooleja ja täsmällisiä ohjeita. Kaltaiseni ihmiset tarkistavat usein, sujuvatko asiat odotetusti, ja antavat tunnustusta niille, jotka ovat toimineet sovitulla tavalla. Minulle soveltuvat ammatit löytyvät liike-elämästä, koulutuksesta, virastoista, poliisista tai armeijasta. Johtajana olen selkeä ja asiallinen, ja nautit siitä että asiat sujuvat ja että sinä olet johdossa.

Ekstrovertti *-------------------- Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija --------*------------ Tuntija
Impulsiivinen --------------------* Harkitsija

En allekirjoita aivan kaikkia testin väitteitä. Osa on ehkä tunnistettavissakin, mutta tällaiset netin persoonallisuustestit ovat ehkä suuntaa antavia tai hauskaa ajanvietettä kuin absoluuttinen totuus. Paras onkin, että muodostat oman käsityksesi.

Älä epäröi kirjoittaa siksi ettet keksi mitään nasevaa aloitusta - en kaipaa sellaista. Ihan perinteinen "Hei" -toimii vallan mainiosti =)

Ikä
34 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Rauma
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa