vagab0nd, 47v

Mukava nainen ystäväksi

Haluasin tavata mukavan ja rennon naisen, tutustua rauhassa ja viettää yhteistä mukavaa aikaa silloin kun se molemmille sopii.

Olisi mukava käydä konserteissa, teatterissa, keilaamassa tai vain käpertyä toisen kainaloon leffaa katsomaan. Pääasia kuitenkin on että molemmat voisivat tuntea olonsa rennoiksi ja olla mutkattomasti omia itsejään.

Olen levoton sielu ja matkustan paljon, tästä syystä sopivan ihmisen löytäminen on tuntunut erityiseltä haasteelta. Minulle ei ainakaan tässä vaiheessa tunnu sopivan 24/7 -tyyppinen suhde vaan tarvitsen enemmän omaa aikaa ja vapauksia. Tällä en kuitenkaan tarkoita että sitä että lentelisin kukasta kukkaan.

Arvostan ystävissäni rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä sekä iloista ja avointa luonnetta. Olen addiktoitunut kokemaan ja näkemään kaikenlaista uutta ja matkailu on intohimoni. Jos matkakohteessa pääsee sukeltamaan niin aina vain paranee... Monessa paikassa on tullut käytyä ja vielä useampia on käymättä, joten minusta saa vähällä suostuttelulla myös matkakumppanin mikäli aikataulut antaa myöden.

Olen 187 cm pitkä, sopusuhtainen ja nuorekas niin ulkoiselta olemukseltani kuin mieleltäni. En tupakoi ja alkoholia käytän maltillisesti. Baarissa käyn kuitenkin mielelläni silloin tällöin, etenkin jos tarjolla on live musiikkia ja hyvää seuraa. Pidän itsestäni hyvää huolta, mutten erityisemmin seuraile muotia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähtisitkö kanssani vaikkapa keilaamaan tai teelle katsomaan josko meillä synkkaisi?

You can also contact me in english. Você pode me escrever em portuguese também.

Sukupuoli
Mies
Ikä
47 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Hyvinkää
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: