Sokar, 50v

Kumppanuutta haussa!

Hei! Kuten otsikkokin vihjaa, hakusessa olisi kumppania ihan oikealla meiningillä! Olen ehkäpä hieman outolintu maamme lintujen joukossa, eli täysraitis, eli hauskanpito onnistuu mainiosti ilman lisukkeitakin.

Olen ihmisenä yleensä rauhallinen, vaikka joissain asioissa minua on kutsuttu varsin fanaattiseksikin ihmiseksi. Olen ehdottoman lojaali läheisilleni; ja lojaaliutta myös odotan läheisiltäni. Olen myös aika ujo ihminen, enkä ylipäätään viihdy juottoloissa tai muissa etanolipitoisia juomia korostavissa tilaisuuksissa.

Viihdyn hyvän luettavan, katsottavan ja kuunneltavan ääressä. Katsottavasta purevat parhaiten scifi, rikossarjat ja brittiläinen huumori.

Lukeminen on tärkein harrastukseni ja panostukseni siihen sen myötä suhteellisen (tai jopa suhteettoman) suuret.

Musiikki on myös yksi kiinnostusteni kulmakiviä, ja siinä klassinen ja elokuvamusiikki ovat ylitse muiden, vaikka melodinen metallikin uppoaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kumppanikseni halajaisin naista, joka on pohjimmiltaan iloinen, ja samalla kuitenkin hieman ujo. Raittius olisi plussaa, tai ainakin sinun pitäisi kyetä elämään ilman humalatilaa.

Mielipiteitäisi olet valmis puolustamaan, etkä vain pelkästään menemään muiden virran mukana, tai muita miellyttääksesi. Keskustellessasi asioista haluat oppia tuntemaan ihmisiä ja asioita, eikä keskustelun päämääränä ole väittelyprosessuaalinen analysointi.

Kumppanuudelta odotat rehellisyyttä, luottamusta ja lojaaliutta.

Saatat olla haavoittunut sielu, joka kaipaa ehdottoman turvallista kumppania. Sinulle jaettu suru on puoli surua, mutta jaettu ilo kaksinkertainen ilo.

Ja mielestäsi kestävään kumppanuuteen kuuluu aktiivinen ja monipuolinen molempien nautintoon tähtäävä seksielämä.

Jos uskot olevasi tällainen ihminen, niin laita vaan rohkeasti viestiä. Minä en pure!

Sukupuoli
Mies
Ikä
50 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kuopio
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: