Chandrani, 42v

Sattumasta satumaahan

Update: Keväät & syksyt on pyörineet jo muutamat syklit ja elämässä ehtinyt tapahtua kaikenlaista jännää. Mutta oma status on edelleen/jälleen sama, eli still searching. Eli pidetään tää nyt edelleen voimassa :)

*************************************

Update: Allaolevan alunperin syyskuussa 2012 kirjoittamani ilmoituksen syksyisestä synkkyydestä & turhautumisesta löytyi kuin löytyikin yllättävä tunneli valoon; mun elämässä kevät ei koskaan ennen ole tuntunut näin keväältä. Vaikka tämä ilmo ei siis em. mielessä enää ole hengeltään niin ajankohtainen, silti perimmäinen syy täällä deittinetissä roikkumiseen on edelleen (tai jälleen) sama, eli läheisyyden kaipuu. Ja koska olen vähän laiska vääntämään nyt mitään uutta sepustusta, pidän siis tän ilmotuksen edelleen voimassa ;)

*************************************

En tiedä olenko tällä hetkellä kaikkein optimaalisimmassa mielentilassa minkään deitti-ilmoituksen tekoon. Toisaalta riittävä turhautuminenhan (lue: läpikotainen vitutus) on usein avain muutokseen, joten ehkäpä tästä syyskuisen yksinäisen perjantaiyön synkkyydestä voi vielä löytyä yllättävä tunneli valoon, jos nyt vielä vähän aikaa oikein kunnolla kieriskelen tässä itsesäälissä ja ahdistuksessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuulostaa houkuttelevalta vai mitä ;) Älähän nyt vielä tuomitse. On niitä hankalampiakin naisia. Niinkuin vaikka rukoilijasirkattaret.

No ei, itseasiassa olen hankala vain itselleni. Muiden seurassa minua on usein sanottu innostavaksi, positiiviseksi, empaattiseksi ja kannustavaksi. Sitäpaitsi en mä muutenkaan sinänsä välttämättä tarvitse sinua pelastajaksi turhautumisesta ja ahdistuksestani - tämä prinsessa kykenee kyllä itsekin kesyttämään valtakunnassaan mellastavat lohikäärmeensä, vaikka se välillä yksinään haastavaa (lue: vittumaista) onkin. Mutta ehkä voisit toisinaan kiivetä torniini, taivuttaa prinsessanmentävän aukon tornini itse asentamiini kalteri-ikkunoihin ja houkutella mut vaikka kevyelle kesäretkelle valkoisella ratsullasi tai lentävällä matollasi.

Toisin sanoen, olen tajunnut että tarvitsen miehen. Elämä tuntuu jotenkin kokonaisemmalta ja hauskemmalta parisuhteessa ollessa. Tuntuu, että pystyn silloin myös elämään enemmän tässä hetkessä. Tai ainakin nyt tällä hetkellä yksin ollessa muistelen menneitä ja toivon tulevalta, että se tuntuisi siltä... Mutta kyllä mä tosiaan yleisesti ottaen olen keskimäärin onnellisempi parisuhteessa ollessani. Onnellisempi varsinkin sellasessa tyytyväisyys-mielessä, siis sekä yleisesti että siinä mielessä... Jos pidät mut tyytyväisenä, satisfaction guaranteed myös sulle ;)

En välttämättä hae (tällä ilmoituksella) Sitä Oikeaa, vaan tavoitteet on sikäli realistiset, että ihan jonkunlainen hengailupoikaystäväkin kelpaisi tähän hätään. Mielellään joku suhteellisen tasapainoinen, vahva ja vakaa tyyppi, jolta kuitenkin löytyisi myös luovuutta, avoimuutta ja seikkailuvalmiutta. Nämä ominaisuudet ihan mielellään voisi heijastua jotenkin myös ulkoisessa olemuksessasi. Pidän siis suhteellisen miehekkäistä miehistä (ei mikään hillitön lihaskimppu tartte olla, mutta mielellään nyt kuitenkin ainakin isompi kuin minä itse), jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja joka osaa tarpeen vaatiessa myös hymyillä sekä itselleen että muille (mut ei tätäkään tartte överiksi vetää; ainakaan pidemmän päälle en jaksaisi mitään Alex Stubbia :P ). Koulutus ei mun kokemuksen mukaan todellakaan ole mikään tae sivistyksestä, joten sun ulkoisilla oppiarvoilla tai titteleillä ei sinänsä ole väliä - vaikkei ne tietenkään haitaksikaan ole; kyllähän ne kuitenkin jonkinlaisesta tavoitteellisuudesta, vastuullisuudesta ja kyvykkyydestä yleensä kertoo. Mutta jokseenkin sisäisesti sivistynyt, kokonaisvaltaisesti ajatteleva ja kommunikaatioon kykenevä yksilö toivoisin sinun olevan.

Ai niin deitti-ilmoituksissa kait aika olennaista on kertoa myös jotain itsestään. Siis ehkä jotain muutakin kuin että on turhautunut ja mieli harhailee. Niin, en tosiaan ehkä juuri nyt ole kaikkein parhaimmillani tässä ilmoituksen vääntämisessä, mutta ainakin rehellinen :P

Muutenkin aitous ja rehellisyys on mua hyvin kuvaavia sanoja, ja myös mulle tosi tärkeitä arvoja. Muita tärkeitä asioita on esim. jatkuva oppiminen ja muu henkinen kasvu uteliaalla, tutkivalla ja lempeyteen pyrkivällä asenteella. Olen siis yleisesti ottaen toisia ihmisiä kohtaan varsin lempeä, mutta toisinaan varsinkin viime aikoina olen ollut hiukan turhautunut itseeni ja omaan (mieleni) harhailuun ja haahuiluun. Varmaan pitäisi muuntaa tämä turhautuminen lempeydeksi mutta samalla myös jämäkkyydeksi ja varsinkin uskoksi ja luottamukseksi itseä kohtaan, että asiat taas rullaisivat vähän sujuvammin. Uskon, että vaikken siis mitään pelastajaa haekaan, silti toimiva parisuhde voisi auttaa tässäkin asiassa.

Uskon että ihminen on psykofyysisspirituaalinen kokonaisuus, ja parisuhteessa niillä fyysisilläkin tekijöillä on merkitystä, vaikkei tietenkään yhtä paljoa kuin henkisillä. Siksi kai pitäisi kuvailla myös mun ulkoista olemusta. Ai niin jotainhan taitaa tulla esiin noissa allaolevissa kohdissa. No ne sit riittäköön tähän liittyen tältä erää... Voin lähettää myös lisää kuvia tulevissa viesteissä jos herätät kiinnostukseni. Ja muutenkin jos tuntuu että meillä voisi olla jotain annettavaa toisillemme, ihan mielellään voisi tavata suht nopeasti. Eli en ehkä jaksaisi tolkuttoman pitkään raapustella näitä viestejä, vaan kohdata ihan oikeassa elämässä melko pian, jos molemmin puolin siltä tuntuu.

Hmm nyt kun luen tän sepustukseni läpi niin tuntuu että eihän tää kuvaa mua ollenkaan :P En kai mä näin negis ole... Vaikka tähän kirjoitukseen nyt kieltämättä on eksynyt vähän tummempiakin sävyjä, oikeesti useimmiten olen tosi hauska ja inspiroiva ihminen, jonka kanssa ei todellakaan tarvitse synkistellä suu mutrussa. Tai voi yrittää synkistellä, mutta yleensä aika nopeasti se ilokin houkutellaan esiin :) Toisaalta en myöskään pelkää syvempiäkään virtoja, enkä edes jaksaisi mitään ainaista naminamia.

Jeps, voisin varmaan hissukseen hipsiä viettämään villiä yötä (tai nyt jo aamua) Nukkumatin kanssa. Jos uskot että kykenisit tarjoamaan minulle Nuksua parempaa seuraa, niin vastaile ja katsotaan, josko kohtalo olisi sarjoittanut onnemme lukot aukenemaan samalla oven avauksella...

PS Vaikka tästä mun ilmotuksesta nyt tulikin vähän romaani, niin ei tartte tuntea mitään pakkoa säveltää yhtä polveilevaa sepustusta, vaikkei se tietty kiellettyäkään ole. Mutta jotain sellaista sun viestissä olisi tietysti kiva olla, joka saisi mut esim. hymyilemään / nauramaan / ajattelemaan / unelmoimaan / ...ja toimimaan, eli esim. vastaamaan sulle :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
42 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia pian

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: