americanpsyko, 48v

Keväisen kevyttä

Liekö kevään vika vai mikä, kun kaikesta hyvästä huolimatta ruoho näyttää aina vihreämmältä aidan toisella puolella? Tunne on ehkä tuttu myös sinulle? Rehellisesti sanottuna tunne ei ole ihan uusi, ja onpa huokutukseen tullut langettuakin muutaman kerran. Toisaalta mihinkäs tiikeri raidoistaan pääsisi.... Yhden yön seura baarista on helppo, "vaaraton" ratkaisu, mutta ei silti ole ihan sitä mitä itse kaipaan. Seksi on toki osa tätäkin "ystävyyssuhdetta", mutta toisaalta kaipaan myös paljon muuta, läheisyyttä, intohimoa, rentoa seuraa ja yhteistä hauskanpitoa. Kaikkea, mitä hyvä suhde pitää sisällään, ilman parisuhteen kahleita. Itsekästä? Kyllä, mutta....

Susi lampaan vaatteissa etsii siis itsensä kaltaista neitoa; hauskaa, rentoa seuraa, joka kaipaa elämäänsä pientä lisämaustetta. Turvallista vaihtelua, joskus pelkää olkapäätä, joskus intohimoista, kuumaa seksiä ja kaikkea siltä väliltä. Suhteessa, jossa luottamuksesta ei tarvitse edes keskustella. Luodaan omat pelisäännöt ja nautitaan hetkistä, jotka järjestyy. Ilman paineita, ilman stressiä. "Oikea elämämme" on jossain muualla, mutta yhdessä voimme unohtaa sen hetkeksi. Olen varma, että tiedät, mitä tarkoitan.

Fyysisesti ja ulkoisesti en usko, että tuotan pettymystä, se kun vain on fyysisen suhteen edellytys, haluaa asiaa käännellä miten päin tahansa. Itse haaveilen intohimosta, ja halusta, jota ei oma suhde anna ja kuten sanottu fyysisellä vetovoimalla on siinä suuri merkitys. Pinnallista? Ehkä, mutta tiedän, että olet kanssani samaa mieltä. Lyhyesti sanottuna olen siis useimman vastakkaisen sukupuolen edustajan mielestä "suloinen", "rentunnäköinen", liekö puoli-vallattomasta surffitukasta johtuen...?! Urheilu kuuluu tärkeänä osana elämään, ja uskon, että sekin näkyy jossain määrin... Kauneus/komeus on kuitenkin katsojan silmissä, joten tämä puoli selvinnee kuvia vaihtamalla. Muuten kuvailisin luonnettani sanalla "easygoing", en stressaa, en murehti juuri mistään, olen hauskaa ja rentoa seuraa, eikä seurassani voi välttyä hauskoilta hetkiltä. Sen lupaa. MItä muuta. Siitä saat ottaa itse selvää... ;)

Sukupuoli
Mies
Ikä
48 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Varaustilanne
Varattu
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: