Hoopoh, 34v

Happier

Tervehdys!

Olen tällainen spontaanihko ukonköriläs, joka haluaisi tavata jonkun rehellisen ja menevän neidin. Olen liikkuvainen ja kiinnostunut tutustumaan ympäröivään maailmaan. Ensisijaisin haaveeni olisi matkutaminen, niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Aika ehdoton olen, eli suostun kokeilemaan lähes mitä vain, varsinkin pienellä suostuttelulla.

Itse olen hyväkäytöksinen, sosiaalisesti kelvollinen, kaikkien kanssa toimeentuleva urheilullinen mies. Kypsä ikäisekseni on jotain, mitä minulle usein sanotaan. Sehän ei hulluttelua kavereiden kanssa kuitenkaan estä. Rauhallinen, suuttumaan minua ei helposti saa. Minulla on kuitenkin arvoja ja asioita, joita pidän tärkeinä ja joita voin puolustaa vahvastikin. Suvaitsevainen, eläinrakas, auttavainen, välillä liiankin kiltti - Jääräpäinen, nälkäisenä kypsyyteni on tipotiessään ja välillä minua saa tosissaan potkia liikkeelle. Huono tutustumaan uusiin ihmisiin ja tuntemattomammassa isossa porukassa en se äänekkäin ole, mutta kahdenkesken tai omien tuttujen seurassa osaan kyllä pitää ääntä itsestäni. Pidän ruoanlaitosta ja olen melko kätevä käsistäni muutoinkin.

Nautin luonnosta, ja varsinkin merestä. Soutu- tai kajakkiretki, piknik tai haikkaaminen jossain metsikössä on kiehtovaa, toisaalta kaupungin museot ja tapahtumat ovat myös kiinnostavia. Usein minut löytää myös jääkiekkomatsista. Jotten olisi liian pikkuvanha, olut päivän päätteeksi jossain pubissa tai terassilla on mitä mahtavinta ajanvietettä, tietysti myös viikonloppuilta kavereiden kanssa baarissa tai pleikkarin parissa. Urheilua unohtamatta, lenkillä saa vähän terapiaa ja maailma näyttää taas positiiviselta. Minulla on paljon unelmia ja ajatuksia mitä ja millaista elämää haluan elää, ja niitä pyrin aktiivisesti toteuttamaan. Juuri näitä unelmia ja ajatuksia tahtoisin sinun kanssasi toteuttaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Yritän nyt jotenkin määritellä millaista ihmistä etsin. Olet sosiaalinen, pidät itsestäsi huolta ja olet kokeilunhaluinen. Rehellisyys tottakai. Pystyt puhumaan kaikista asiosta. Osaat arvostaa itseäsi, ja hyväksyt muiden mielipiteitä. Eniten ehkä toivon tuota kokeilunhalua, ja uskallusta. Et aina sano automaattisesti ei, vaikka jokun asia ei täysin sinun juttusi olisikaan. Kiinnostut enemmän siitä ihmisestä, etkä siitä mitä hän tekee. Pidät eläimistä, etkä pelkää käydä metsässä tai maalla. Viihdyt kuitenkin kaupungissa, ja tykkäät käydä blockpartyissa tai pihakirppiksillä.

Hoopo

Sukupuoli
Mies
Ikä
34 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: