jami87, 37v

Arki on kivempaa kaksistaan :)

Usein sitä miettii, että jos on duuni, opiskelut, kämppä ja ystäviä, niin on monta asiaa kohdallaan. Ja kyllähän näillä ihminen toki pärjää, mutta missä on se henkilö, jonka kanssa voi duunin jälkeen tehdä ruokaa, löhöillä sohvalla tai lähteä vaikka spontaanisti Seurasaareen nauttimaan auringonlaskusta? Se, jolle voi kertoa päivällä tapahtuneet hauskat tapahtumat ja myös ne, jotka saivat mielen vähän maahan? Toivottavasti löytäisin täältä itselleni kumppanin, jonka kanssa voisin kokea kaiken tämän ja paljon muuta :)

Oma arki koostuu tällä hetkellä pääasiassa duunista ja koulusta. Opiskelu ei ole suuri intohimoni, mutta myönnettäköön, että olisin aiemmin voinut panostaa siihen hieman enemmän ;) Tuli kuitenkin vietettyä mahtavia aikoja kavereiden kanssa ja tätä en kadu! Valmistua aion joka tapauksessa, turha siitä on stressiä ottaa. Tätä mieltä olen monesta asiasta, vaikka arvostan kyllä myös kunnianhimoa, jota itseltänikin löytyy omasta mielestäni sopivasti :D

Ystävät ovat minulle tärkeitä, toivottavasti myös sinulle! En todellakaan ole sellainen ihminen, joka on heti pystyttämässä piikkilanka-aitaa kumppaninsa ympärille :D Sosiaalistuminen hyvässä seurassa on mukavaa ja vastapainoksi on kiva viettää aikaa myös kotona rauhallisemmissa tunnelmissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Luonteeltani olen semipositiivinen rationalisti. En näe maailmanlopun merkkejä heti asioiden mennessä mönkään, vaan kohtaan huolet mielummin järkeilyllä sekä huumorilla. Minulta irtoaa harvoin (jos koskaan) emotionaalisia itkukohtauksia. Arvostan muiden mielipiteitä ja etenkin sitä, että niitä ylipäätänsä löytyy. Eri mieltä saa olla, parasta on kyky tehdä kompromissi. Ahdasmielisyys ja itsekeskeisyys ovat lähes ainoita luonteenpiirteitä, joita en muissa ihmisissä siedä.

Paljon olisi vielä sanottavaa, mutta johonkin sitä pitää lopettaa ;) Jos huomasit olevasi pääosin samoilla linjoilla kanssani, niin laita ihmeessä viestiä!

Sukupuoli
Nainen
Ikä
37 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: