• valkoinenori
  • 31 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Tervehdys, sinä kiva nainen. :)

Jostain kumman syystä löysin itseni deittipalstalta! Mutta avoimin mielin tässä ollaan liikkeellä, onhan monikin rakkaustarina alkanut verkossa. :-)

Olen persoonaltani rauhallinen, hiljainen ja ahkera, mutten kuitenkaan kuin Jan-Erik Lapanen. Olen myös mutkaton ja oikuton, äärimmäisen harvoin hermostunut ja pahantuulinen. En polta enkä käytä huumeita, alkoholia ehkä yhden oluttölkin verran viikossa, jos sitäkään.

Treenaan brasilialaista jujutsua, lukkopainia ja vapaaottelua vapaa-ajallani, unohtamatta harjoittelua vapailla painoilla ja kehoni omalla painolla. Tykkään väännellä harjaterästä paljain käsin.

Minulla ei ole ennestään lapsia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin tositarkoituksella aitoa naista, jolla on kaikki "muumit laaksossa" ja "inkkarit kanootissa" ja joka pitää huolta terveydestään. Triviaalit yksityiskohdat, kuten silmien ja hiustenväri on toisarvoista. Riittää mainiosti, jos olet minua lyhyempi. :-D

Jos ilmoituksessani jokin herätti kiinnostuksen niin heitä ihmeessä viestillä, jos mielestäsi nainenkin voi tehdä aloitteen! Mutta kyllä minäkin pistän viestiä heti, kun siltä tuntuu. ;-)

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa