s0keri, 41v

Ehkä se olet juuri sinä...? :)

Omaan omaperäisen huumorintajun ja vooin välillä olla se räväkkäin ja äänekkäin persooona. Mutta toisinaan olen myös se hiljaisin, joskus jopa ujo. Harrastan lenkkeilyä ja pyäräilyä sekä nyt kesällä olen taas innostunut lukemaan. Tykkään pitkistä keskusteluista, mutta olen kuitenkin enemmän tunne kuin järki ihminen eli rönsyilen keskusteluissani yleensä aika paljon :)

En osaa sanoa että mitä etsisin.. en koe tällä hetkellä etsiväni vaan pikemminkin katson löytyykö jotain. Voi olla, että se jonkun mielestä on sama asia mut siis kuitenki... ihan kiva tutustua uusiin ihmisiin ja vaikket juuri sinä olisi elämäni viimeinen rakkaus on kiva saada myös uusia ystäviä :)

Olen aika huono antamaan ihmisille mahdollisuuksia, mutta silti reippaasti kirjoittelemaaan. Ei tarvitse kertoa elämän tarinaa eikä luonne analyysiä... siihen en pysty itsekään :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aidot ja symppikset miehet joilla on pilkettä silmäkulmassa. Pitää olla huumoria.. vaikka sellaistakin mitä muut ei ymmärrä sitten tarvii vaan nauraa yksin lujempaa ;)

Siis jos tuosta nyt jotain sai irti ja tuntui, että vois kirjoittaa.. niin anna mennä!

Sukupuoli
Nainen
Ikä
41 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: