Querelle Festival

Querelle on riehakas, ylpeä, älyllinen, oikeudenmukainen ja karnevalistinen festivaali, jonka ohjelma muodostuu musiikista, kirjallisuudesta, drag-artisteista, keskusteluista, stand upista, tanssista, euroviisuista ja installaatioista.

Querelle on festivaali, jolla on tarkoitus. Se edistää ihmisten välistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta kaikissa näiden muodoissa ja pyrkii myönteisyydellä osoittamaan, että erilaisuus on rikkaus.

Querelle on nykyaikainen boutique-festivaali, joka panostaa viihtyisyyteen, palveluihin ja jonottomuuteen. Sen alue on vähintäänkin upea – Vallilan makasiinien historialliset rakennukset ja piha-alueet tarjoavat ainutlaatuiset puitteet historialliselle hankkeelle.

Querelle on Suomen suurin sisätilafestivaali. The Train Factoryn entisiin tuotantotiloihin rakennetaan kuusi ohjelmaprofiililtaan toisistaan poikkeavaa lavaa, joiden kapasiteetit vaihtelevat neljästä tuhannesta pariin sataan.

Querelle on ennen kaikkea ja alati ilon juhla.

Querellen kävijätavoite on 8000 ihmistä kahden päivän aikana.


Ikäraja on 18 vuotta.

Osallistujia 1
Viralliset sivut
Sijainti
Vallilan konepaja, Aleksis Kiven katu 17, Helsinki
Hintatiedot
50,00 € – 89,00 €

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Tapahtumassa ei ole vielä osallistujia. Ole ensimmäinen!

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.