Koti Ulkomailla

Fair Media International on järjestänyt Koti Ulkomailla –tapahtumaa Pohjoismaissa jo yli 10 vuoden ajan.

Suomen talous on nyt hyvässä nousukiidossa ja jos olet haaveillut kodista ulkomailla nyt voi olla oikea aika ostaa. Korot ovat alhaalla ja asuntojen hinnat ovat laskeneet monissa maissa ympäri maailmaa. Tapahtuman avulla saat asiantuntemusta sekä tietoa ja otat askeleen kohti unelmaa kodista ulkomailla.

Seuraava tapahtuma Helsingissä järjestetään MESSUKESKUKSESSA (Messuaukio 1, 00520 HELSINKI). Tapahtuma järjestetään 27. – 28. lokakuuta 2018.

Tapahtuma on loistava markkinointipaikka näytteillesettajille ympäri maailmaa, jotka haluavat markkinoida asuntoja mahdollisille ostajille. Näytteilleasettajat tulevat useista eri maista, ja ne koostuvat agenteista, välittäjistä sekä rakentajista ja muista tapahtuman teemaan sopivista yrityksistä.

Järjestämme tapahtuman yhteydessä myös suosittuja seminaareja, joihin on ilmainen sisäänpääsy. Yleensä seminaarien teemat ovat suosituimmista maista kullakin hetkellä, mutta myös esim. eläköitymisestä ulkomaille tai verotuksesta eri maissa.

Ravintolasta saa kevyttä ruokaa, naposteltavaa sekä juotavaa.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Osallistujia 0
Viralliset sivut
Sijainti
Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Tapahtumassa ei ole vielä osallistujia. Ole ensimmäinen!

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.